Prima pagina / Termenii si Conditii

Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciului NN direct

 

Utilizatorii acestui site declara ca toate informatiile si datele furnizate in vederea activarii serviciului oferit de NN sunt reale, corecte si complete, utilizatorul fiind titularul de drept al acestora si ca nu sunt folosite cu rea-credinta, in scopuri ilegale, in vederea fraudarii sau in detrimentul unei alte persoane.

In consecinta, NN nu isi asuma nicio raspundere in ce priveste realitatea, corectitudinea si caracterul complet al informatiilor furnizate in vederea activarii serviciului, (rezervandu-si insa dreptul de a efectua orice verificari ulterioare considerate necesare), utilizatorii fiind unici raspunzatori in cazul producerii oricarui tip de prejudiciu ca urmare a nerespectarii obligatiei enuntate mai sus.

Informatiile si datele obtinute prin activarea serviciului furnizat de NN, denumite elemente de autentificare (exemplu: numele de utilizator si parola) vor fi pastrate de catre utilizator in conditii de maxima securitate, astfel incat sa nu intre in posesia unei persoane neautorizate sau sa fie folosite in mod neautorizat (indiferent de modalitatea efectiva). In acest ultim caz, utilizatorii declara ca sunt unici raspunzatori si ca NN nu va fi considerat in niciun fel responsabila pentru eventualele prejudicii.

Prin intermediul serviciului NN direct - Tranzactii utilizatorul va fi autorizat sa efectueze tranzactii cu unitati de fond, specifice contractelor de tip Unit Linked, cum sunt redirectionarea primelor de asigurare, transferul unitatilor de fond sau platile online ale primelor de asigurare precum si alte tranzactii ce vor fi disponibile pe viitor prin intermediul serviciului NN direct, pentru contractele de tip Unit Linked si nu numai. Utilizatorul isi asuma deplina responsabilitate pentru tranzactiile efectuate, NN nefiind in niciun fel responsabila pentru deciziile mele si pentru eventuale consecinte negative ale tranzactiilor efectuate.

Accesul la tranzactiile disponibile prin NN direct este posibil numai dupa parcurgerea cu succes a procesului de autentificare. Orice tranzactie ordonata si sosita prin NN direct va fi considerata autorizata.

Taxele aplicabile acestor tranzactii pot fi consultate pe pagina de web NN.

Prelucrare date personale in scop contractual

NN Asigurari de Viata S.A. (operator de date cu caracter personal nr. 160) si NN Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (operator de date cu caracter personal nr. 5485), denumite NN, prelucreaza datele cu caracter personal declarate, in scopul desfasurarii contractului de asigurare si/sau al actului de aderare. Pentru a facilita desfasurarea activitatilor aflate in legatura cu contractul de asigurare/actul de aderare, NN Asigurari de Viata S.A. / NN Pensii SAFPAP S.A. poate transfera aceste date catre partenerii sau imputernicitii sai.

In scop contractual, NN poate transfera aceste date catre NN Insurance EurAsia N.V. in scopul prevenirii fraudelor, RGA International Reinsurance Company Limited si NN Re (Netherlands) N.V. in scopul reasigurarii, Comarch S.A. ca urmare a transferului sistemului informatic de prelucrare si procesare a datelor referitoare la operatiunile de asigurari si pensii, Microsoft in scop de analiza si raportare interna si Satmetrix Systems Inc. in vederea transmiterii de chestionare care au drept scop imbunatatirea serviciilor furnizate de NN.

Daca nu esti de acord cu prelucrarea datelor conform celor indicate mai sus, vom fi in imposibilitatea de a-ti oferi serviciile noastre.


Version: 0.2.10-RELEASE / 2017-12-11 11:56