Prima pagină / Termeni si conditii

Pentru a finaliza cu succes activarea serviciului de administrare a platilor, te rugam sa citesti si sa agreezi "Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciului de administrare a platilor".

Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciului de administrare a platilor

Utilizatorii acestui site declara ca toate informatiile si datele furnizate in vederea activarii serviciului oferit de NN Asigurari de Viata sunt reale, corecte si complete, utilizatorul fiind titularul de drept al acestora si ca nu sunt folosite cu rea-credinta, in scopuri ilegale, in vederea fraudarii sau in detrimentul unei alte persoane.

In consecinta, NN Asigurari de Viata nu isi asuma nicio raspundere in ce priveste realitatea, corectitudinea si caracterul complet al informatiilor furnizate in vederea activarii serviciului, (rezervandu-si insa dreptul de a efectua orice verificari ulterioare considerate necesare), utilizatorii fiind unici raspunzatori in cazul producerii oricarui tip de prejudiciu ca urmare a nerespectarii obligatiei enuntate mai sus.

Informatiile si datele obtinute prin activarea serviciului furnizat de NN Asigurari de Viata, denumite elemente de autentificare (exemplu: numele de utilizator si parola) vor fi pastrate de catre utilizator in conditii de maxima securitate, astfel incat sa nu intre in posesia unei persoane neautorizate sau sa fie folosite in mod neautorizat (indiferent de modalitatea efectiva). In acest ultim caz, utilizatorii declara ca sunt unicii raspunzatori si ca NN Asigurari de Viata nu va fi considerata in niciun fel responsabila pentru eventualele prejudicii.

Asistenţă

Telefon

021 9464

(L-V, 09:00-17:30)